Etikett

Kedves Vendégeim!

Egyes szabályokat fontos ismerni, és ajánlatos betartani, hogy ne kerüljünk kellemetlen helyzetbe. Az alábbiakban segíteni szeretnék Önöknek ezek megismerésében.

Bejelentkezéssel, idõpontfoglalással kapcsolatos tudnivalók:

Ha valamilyen egészségügyi problémája van, feltétlenül jelezze, mert elképzelhető, hogy az Ön által választott kezelés nem ajánlott az ön állapotában.

Időpont lemondása:

Ha valamilyen okból kifolyólag nem tud megjelenni a lefoglalt időpontban, kérem értesítsen minél előbb. Legalább 24 órával a foglalást megelőzően illik bejelenteni a lemondást, hosszabb időt igénylő kezelések esetében 48 óra az elfogadott, hogy elegendő idő legyen az időpont újra értékesítésére, hiszen lehet, hogy valakinek éppen arra az alkalomra lenne szüksége egészségének visszaállítása, fenntartása érdekében.

Érkezés, első kezelés:

Mindig érkezzen pontosan, és legalább 5 perccel a kezelés kezdete elõtt, mivel a foglalás a kezelés kezdetére vonatkozik.

Ha elkésik, az Ön kezelésének idejébõl lesz levonva, mivel az Ön után érkezők kezelésének is pontosan kell elkezdődnie. Ebben az esetben is az eredetileg foglalt hosszúságú, fajtájú masszázs ára fizetendő.

Amennyiben Ön az első alkalommal jár nálam, bátran kérdezzen, ha valamiben nem biztos, készségesen segítek.

Étkezés és ivás a kezelések előtt:

A kezelést megelőző legalább egy órában már ne egyen és igyon. A kezelés előtt 2 órával, és a kezelés után, azonban érdemes több folyadékot fogyasztania, mivel ilyenkor az anyagcsere felgyorsul, és a méregtelenítés könnyebb a test számára.

Egyedi igények:

A legtöbb kezelés az Ön kívánsága szerint módosítható. Bátran jelezze, ha kívánsága vagy valamivel problémája van - pl. túl sok a fény, túl hideg van, túl meleg van, stb. -, készséggel fogok segíteni, hogy Ön jól érezze magát. Jelezze akár többször is, hogy milyen erősségű masszázst szeretne, hogy hol masszírozzam erõteljesebben, hol kevésbé, illetve hol egyáltalán ne. Ha kérdése van, tegye fel.

A kezelés vége:

Kérem, jelezze, amennyiben a kezelés ellenértékéről számlát kér. Amennyiben nincs szüksége számlára, kérem, a kapott nyugtát távozásig őrizze meg, és egy esetleges hatósági ellenőrzéskor a hivatalos szerveknek mutassa be. A "köszönöm, nem kérek nyugtát" kéréseket nem áll módomban teljesíteni.