FRISSÍTŐ MASSZÁZSOK

KONDÍCIONÁLÓ MASSZÁZS: A méregtelenítő masszázs, bár a neve ugyanazt mutatja, mégsem sorolható a hagyományos értelemben vett masszázsok közé. Többféle jótékony hatása mellett, kedvező hatással van a bőrünk egészségére, azonban ami ennél fontosabb, a belső szerveinkre, és az emésztésre, valamint a elősegíti a méregtelenítést is. Emellett természetesen a masszázs intenzivitásától, és az időtartamtól függően, javítja a vérkeringést, és a nyirokkeringést is. Többféle jótékony hatása közül talán a legfontosabb, hogy megemlítsük az immunrendszer erősítő, és immunrendszert aktiváló hatását. A masszázs során, olyan speciális technikát alkalmaznak, ami egyaránt serkenti a vérkeringést, és a nyirokáramlást is, felgyorsul a vér áramlása, azonnal elkezd javulni a bőr alatt közvetlenül elhelyezkedő kötőszövetek oxigén ellátottsága, majd ennek köszönhetően az anyagcseréje is. Ekkor rögtön elkezdődik – a gyors keringésnek köszönhetően- a zsírégetési folyamat is. A méregtelenítési masszázs során megerősödnek a laza kötőszövetek, ezáltal visszaáll a rugalmasságuk is. Másik jótékony hatása, hogy a masszázs kisimítja a bőrt, és feszesebbé is teszi azt. A ráncos bőr is valamilyen szinten kisimul, és az eddig elfáradtnak hitt bőr akár az egész testen regenerálódik. Fontos továbbá arra figyelni, hogy ez az állapot, a fokozott nyirokkeringés, a masszázst követő egy-két napban is jelen van, ezért fontos, hogy naponta minimum két liter buborékmentes ásványvizet fogyasszunk el.


SVÉD MASSZÁZS: A svéd masszázs képzi valamennyi európai masszázsfogás alapját. Öt alapfogását kombinálva felfrissíti a szervezetet, fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, fájdalmat csökkent - pl. stresszes fejfájás -, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, enyhíti az álmatlanságot, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását. Simító, mélylazító masszázs, mely megszünteti a fárdtságérzetet. Kiváló stressz oldó, ülő munkát végzőknek különösen ajánlott.


STRESSZOLDÓ MASSZÁZS: A test stressz központját célozza.meg (lapocka, vállöv, nyak). kiválóan közömbösíti a stressz .káros hatásait.


FRISSÍTŐ TALP MASSZÁZS: Talpunk, testünk legjobban igénybe vett része, ezért fontos, hogy odafigyeljünk rá. A talp és ..a lábfej masszázsa felfrissíti és könnyűvé teszi az igénybevett, ..fáradt lábat.


HÁTMASSZÁZS: Az ülő életmód, az egyoldalú igénybevétel gyakran teszi görcsössé, merevvé, hátunkat. Mivel itt fut testünk tartóoszlopa, fontos, hogy ezeket, a görcsöket ..feloldjuk, hátunk kifogástalan állapotban legyen.


A MASSZÁZSOK LEHETNEK EGYÉNRE SZABOTTAK, FIGYELEMBE VÉVE AZ ESETLEGES FÁJDALMASABB TERÜLETEKET, ÉS EGYÉBB EGYÉNI PROBLÉMÁKAT.
A Svédmasszázs hatásmechanizmusa miatt egyes esetekben ellenjavallt, mivel olyan folyamatokat katalizál, amelyek hátrányosan hathatnak meglévő kóros állapotokra, illetve nőknél a menstruáció erősödéshez vezethet, terhesség esetén pedig a méh túlzott vérbősége ellenjavallt.

Nem JAVASOLT:

A Svédmasszázs az alábbi esetekben ellenjavallt:
Akut gyulladás, lázas állapot
Kiterjedt, nedvedző, fekélyes bőrelváltozás
Fertőző betegség (bőrgomba, TBC, himlők)
Rosszindulatú daganat, közvetlenül műtét után
Menstruáció (az első 2 napon),  terhesség
Elzáródott betegség (pl.: érszűkület, visszér, trombózis)
Fokozott vérzékenység, hematóma (vérömleny)
Pszichiátriai esetek (skizofrénia, epilepszia, klausztrofóbia)
Cukorbetegség előrehaladott állapota (pl.: fekélyes alsó végtag, zöld hályog)
Magas vérnyomás, súlyos szívbetegségek (pl.: pacemaker), érelmeszesedés előrehaladott állapota
Csonttörések, csontritkulás előrehaladott állapota, ízületi instabilitás

Tel: 06 70 52 38 443
Cím: Nyíregyháza, Ószölő u. 14. 2.üzlet.