KoroKan maszázsEgy kellemes, energetizáló KoroKan masszázs a legjobb módja annak, hogy egy óra alatt visszaszerezze elveszett energiáját.

Az ősi kínai gyógyászatból eredő KoroKan masszázs egész testét átmozgatja, megnyugtatja, tökéletesen ellazítja, miközben szervezetét energiával tölti fel. A KoroKan a legjobb a munkában elfáradt szervezet felfrissítésére, mert kíméletes, minden pillanatban kellemes érzéseket ad.

A KoroKan masszázs, nem csak a tünetekre hat, hanem az okokat is megszüntetheti.

Pontosan ezért lehet képes:

 az energiahiányos állapotok megszüntetésére

 a mozgásszervi és gerincproblémák korrigálására

 a nyak-, hát- és derékfájdalmak csökkentésére, megszüntetésére

 az ödémás állapotok javítására

 a kimerültség, fáradékonyság megszüntetésére

 az idegesség ingerlékenység oldására

 a szervezet méregtelenítésére

 krónikus fejfájások, alvászavarok enyhítésére, megszüntetésére

A KoroKan masszőr az egész testét átmozgatja, miközben az akupresszúrás pontokra gyakorol nyomást a meridián vonalak mentén. Csak feküdjön le egy kényelmes matracra, könnyű pamutruhába, csukja be a szemét… Sajátságos koreográfiával a masszőr az egy órás kezelés alatt 1200-1600 ponton serkenti szervezete energiaáramlását, lazítja izmait. Így küldve impulzusokat, az esetleg nehezen regenerálódó szervekre, az anyagcsere és a vérkeringés javítására.

Egy kellemes, energetizáló KoroKan masszázs a legjobb módja annak, hogy egy óra alatt visszaszerezze elvesztett energiáját. Munka után hazaérve lesz még kedve a hobbijával, családjával foglalkozni. Vegye igénybe rendszeresen KoroKan masszázst, és azt fogja tapasztalni, hogy egész egyszerűen jobban bírja a mindennapi terheléseket, kevésbé lesz kimerült, fáradt, ingerült.

Dr. Czeke András:

"A KoroKan masszázs kimagasló hatékonyságát az izom-ízületi rendszerre, központi idegrendszerre és a vegetatív idegrendszerre gyakorolt komplexitása révén éri el. Ezen keresztül valósul meg a hormonális hatás is. Másodlagos hatás a perifériás keringési rendszer működésének javítása. A KoroKan masszázs azzal, hogy a mély izmokat is eléri, az említett hatást nagyrészt a vegetatív idegrendszerre is ki tudja fejteni. Fontos, hogy véletlenül sem okoz az izmokban feszülést és így tejsav-felszaporodást (masszázs utáni izomfájdalom). A vegetatív idegrendszeri hatás révén általános tonizáció jön létre, ami a vérkeringés és a nyirokkeringés javulásának alapja. A speciális nyomó-gyúró-simító mozdulatok az idegi reflexzónában folyamatos, közepeserősségű ingerületet tartanak fenn, amit a szervezet sokkal jobban fogad, mint a klasszikus masszázsoknál. A vegetatív idegrendszer tonizáltsága a hormonszabályozásra kedvezően hat vissza. Az izmokra gyakorolt relaxációs hatás a hosszanti nagy hátizomban, a nagy farizomban és a medencei izmokban igen kifejezett. A vér- és nyirokkeringés serkentése elsősorban az övtől lefelé eső területeken azonnal érezhető közérzeti javulást eredményez. A KoroKan masszázs relaxál, energetizál, harmonizál, észrevétlenül hozza egyensúlyba a jobb és baloldal izom rendszereit.”Tel: 06 70 52 38 443
Cím: Nyíregyháza, Ószölő u. 14. 2.üzlet.